În perioada 06-11 august, un grup de fraţi şi surori din Germania, sub eginda Şcolii de misiune din Wiedenest, conduşi de fratele Hubert (fost misionar în Pakistan) şi de fratele Christian Barbu, împreună cu câţiva studenţi ai Şcolii de Teologie Pacea din Şelimbăr, conduşi de fratele Robert Kramer, însoţiţi de tineri din adunarea noastră au desfăşurat o campanie de evanghelizare şi echipare pentru evanghelizare. Echiparea pentru evanghelizare a constat în studierea textului biblic din Matei 10 şi a instruirii în metoda de Evanghelizare Masivă. Evanghelizarea s-a desfăşurat pe faleza Dunării şi în Grădina publică.

Pentru noi, cei din Galaţi timpul acesta a fost un nou impuls pentru a vesti Evanghelia cetăţenilor din oraşul nostru. De asemenea, unii tineri care nu mai mărturisiseră niciodată Evanghelia, au fost încurajaţi să o facă. În urma mărturisirii unii au declarat: „Vrem să mai facem aceasta!” Domnul să ne ajute să nu ne oprim!

În urma acestei campanii de evanghelizare, 157 de persoane au auzit Vestea bună, şi 3 persoane s-au rugat ca Domnul Isus să intre în viaţa lor. Ne rămâne să ne rugăm pentru aceste persoane şi să dăm slavă Domnului că ne-a dat harul să aruncăm Sămânţa Cuvântului, şi, cel mai important, să nu încetăm să vestim Cuvântul tuturor oamenilor!

Echipa completă: tinerii din Germania, studenţii de la şcoala de teologie Pacea, tinerii adunării noastre, familia Kramer.

Pe faleză, tinerii din Germania au scris cu creta pe asfalt versetul din Ioan 3:16. Mulţi oameni şi-au schimbat direcţia ca să citească. O tânără care tocmai citea a făcut remarca: „De ce aţi scris ceva aşa de sumbru? Nu puteaţi să scrieţi ceva mai plăcut!”

Grădina publică a fost un loc linişitit în care majoritatea oamenilor şi-au făcut timp să răspundă la întrebările din chestionar şi să asculte Evanghelia.

În Grădina publică un alai de nuntă s-a oprit să citească cu binoclul ceea ce era scris pe un bileţel prins în vârful unei prăjini. „Dumnezeu nu e sus,” scria pe acel bilet, „El poate locui chiar în inima ta!” a fost mesajul care l-a transmis fratele Robert Kramer.

Pentru două zile, tot în grădina publică, copiii au auzit şi ei Vestea Bună.