AI VREA SĂ PRIMEŞTI DARUL VIEŢII VEŞNICE?

Fiindcă acesta e un subiect foarte important…

Să CLARIFICĂM ce implică lucrul acesta. în primul rând, înseamnă că tu încetezi să te mai bazezi pe ceea ce ai făcut tu şi vei începe să te încrezi în ceea ce a făcut Hristos pentru tine pe cruce.

Înseamnă apoi că tu ÎL PRIMEŞTI PE HRISTOSUL CEL ÎNVIAT, care este VIU în viaţa ta ca MÂNTUITOR.

El spune: Iată Eu stau la uşă şi bat (la uşa vieţii tale). Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide, voi intra la El.” Apocalipsa 3:20

Apoi, înseamnă să-L PRIMEŞTI PE ISUS HRISTOS ÎN VIAŢA TA CA DOMN. El vine ca Stăpân şi ca Împărat. Există o sală a tronului în inima ta, iar tronul este al Lui de drept. El te-a creat. El te-a cumpărat şi vrea să-Şi ocupe locul care I se cuvine: pe tronul vieţii tale.

În final, înseamnă SĂ TE POCĂIEŞTI DE PĂCATELE TALE. Înseamnă că eşti gata să renunţi la tot ce ai făcut şi care nu a fost plăcut Lui şi să-L urmezi pe El, în măsura în care El îţi descoperă voia Lui prin Cuvântul Său.

Dacă doreşti cu adevărat lucrul acesta…

AI POSIBILITATEA SĂ TE ROGI LUI DUMNEZEU chiar acolo unde te găseşti. Poţi primi darul vieţii veşnice pe care ţi-l dă chiar acum prin Isus Hristos.

Căci prin credinţa din inimă se capătă neprihănirea şi prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire… Fiindcă oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” Romani 10:10, 13

Dacă vrei să primeşti darul vieţii veşnice prin Isus Hristos, atunci cheamă-L, cerându-I să ţi-l dea chiar acum.

IATĂ UN MODEL DE RUGĂCIUNE:

„Doamne Isuse Hristoase, ştiu că sunt un păcătos şi că nu merit viaţa veşnică. Dar, cred că ai murit pentru mine şi ai înviat ca să-mi pregăteşti un loc în cer. Doamne Isuse, vino în viaţa mea; preia controlul asupra vieţii mele; iartă-mi păcatele şi mântuieşte-mă. Mă pocăiesc de păcatele mele şi în ce priveşte mântuirea mea, îmi pun încrederea numai în Tine. Accept darul fără plată al vieţii veşnice.”

Dacă această rugăciune exprimă dorinţa sinceră a inimii tale, ascultă ce promitea Isus celor care cred în El.

„Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică.” Ioan 6:47

BUN VENIT în familia lui Dumnezeu!

Dacă te-ai pocăit cu adevărat de păcatele tale (le-ai părăsit) şi dacă ţi-ai pus încrederea în moartea jertfitoare a lui Isus Hristos şi ai primit darul vieţii veşnice, tu eşti acum un copil al lui Dumnezeu! Pentru totdeauna!

Dar tuturor celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu.” Ioan 1:12

ASTĂZI este ZIUA TA DE NAŞTERE, o zi pe care nu o vei uita niciodată!

Născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.” Ioan 1:13

Când ai fost născut din punct de vedere fizic, ziua naşterii tale a fost atestată printr-un certificat de naştere.

Tot aşa şi astăzi, pentru a te ajuta să-ţi aduci aminte de ceea ce a făcut Dumnezeu pentru tine în această zi atât de importantă din viaţa ta, te invităm să semnezi următorul…

CERTIFICAT DE NAŞTERE SPIRITUALĂ

Fiindcă oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit

Cunoscând faptul că am păcătuit şi că am nevoie de Domnul Isus Hristos ca Mântuitor al meu, mă las acum de păcatele mele şi îmi pun încrederea în Isus în ceea ce priveşte viaţa veşnică. Îi cer lui Isus să mă ierte, să mă elibereze de puterea păcatului şi să-mi dea viaţa veşnică.

Îi permit acum lui Isus Hristos să deţină controlul asupra vieţii mele. De acum înainte, după puterea pe care mi-o va da El, voi căuta să-L slujesc şi să mă supun Lui în toate domeniile vieţii mele.

CE URMEAZĂ?

întocmai după cum un copil născut din nou creşte din punct de vedere fizic, tot aşa şi tu creşti din punct de vedere spiritual, parcurgând următoarele trepte:

  1. Citeşte în fiecare zi BIBLIA; câte un capitol din Evanghelia după Ioan.
    1. Şi ca nişte prunci născuţi de curând, să doriţi laptele duhovnicesc şi curat, pentru ca prin el să creşteţi spre mântuire.” 1 Petru 2:2
  2. Petrece zilnic un timp în RUGĂCIUNE, conversând cu Dumnezeu.
    1. Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.” Filipeni 4:6
  3. ÎNCHINĂ-TE în mod regulat lui Dumnezeu într-o biserică loailă Bibliei şi care Îl cinsteşte pe Isus Hristos.
    1. Mă bucur când mi se zice: haideţi să mergem la Casa Domnului.” Psalmul 122:1
    2. Dumnezeu este Duh şi cine I se închină Lui trebuie să I se închine în Duh şi în adevăr.” Ioan 4:24
  4. Caută să ai PĂRTĂŞIE împreună cu credincioşii care te vor ajuta să creşti în credinţă.
    1. Cei care au primit propovăduirea… stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciunii.” Fapte 2:41-42
  5. Fii un martor spunând ce înseamnă Isus Hristos pentru tine!
    1. Isus a spus: *De ceea, pe orişicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi şi Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri; dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda şi eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.*” Matei 10:32, 33

Nu uita să participi în mod regulat la o BISERICĂ loială Bibliei, unde Isus Hristos este înălţat. Mărturiseşte-le credinţa ta în Hristos şi alătură-te lor.

Să nu părăsim adunarea noastră cum au unii obicei…” Evrei 10:25

Dacă te-ai bucurat de VESTEA BUNĂ pe care ai citit-o, dă-ne de veste. Vrem să ne bucurăm de ceea ce a făcut Dumnezeu în viaţa ta şi să te ajutăm să creşti din punct de vedere spiritual. Te rugăm contactează-nă!

Dumnezeu să te binecuvinteze!

12 comentarii la „AI VREA SĂ PRIMEŞTI DARUL VIEŢII VEŞNICE?”

  1. beniamin valcea a spus:

    Ma bucur ca am putut citi aceste texte despre cum poti face parte din familia lui Dumnezeu. Eu m’am nascut in famile de crestini dupa evanghelie si stiu ca nu acest lucru ma va mantui. Sunt fericit ca astazi am putut afla mai mult cum pot ajunge cu siguranta in Imparatia Cerurilor. In fiecare zi m’am rugat lui Dumnezeu sa ma ajute tot mai mult ca viata mea sa fie placuta lui si sper ca si de aici incolo sa pot trai prin credinta pana cand va veni cea mai frumoasa zi pentru cei care au crezut tot timpul in puterea lui Dumnezeu si au crezut ca El l’a trimis pe Fiul Lui ca sa sufere pe acest pamant pt ca pacatele tuturor sa poata fi iertate, mai ales cele multe ale mele.

  2. sin suflet imi doresc sa ma pocaiesc de 3 ani ratacesc si in sfirsit am gasit locul potrivit.as vrea sa ma botez dar sotul meu nu este deacord am 5 copii si sunt foarte ingrijorata de viata mea si a lor bine inteles dupa moarte .nu mai vreau sa slujesc pacatului.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.

  3. pacea DOMNULUI mi as dori sa reiau un curs biblic . de fapt doresc sa ma intaresc spiritual. botezul a fost cat se poate de frumos ,dar nu pot sa raman nmai cu atat deoarece nu pot sa merg cu regularitate la biserica . din inima va doresc ca DOMUNL sa va daruiasca cu mana larga binecuvintarile LUI va salut cu respect

  4. Dumnezeu ne iubeste pe toti.trebuie sa il iubim si noi pe El si sa ne iubim si noi pamantenii ca fratii

  5. cristina a spus:

    imi doresc foarte mult sa ma pocaiesc cu adevarat as vrea sa mer la adunare imi plac foarte mult cantecele si vad ca multi care sunt pocaiti cu adevarat dumnezeu sunt langa ei as vrea foarte mult sa ma pocaiesc sa urmez calea domnului sa il primesc in sufletul meu pe iisus hristos dar nu stiu cum sa incep va rog sa ma indrumati si pe mine.

  6. agapegalati a spus:

    Draga Cristina,

    Daca tu-ti doresti sa-L primesti pe Domnul Isus in viata si sa devii o crestina, atunci roaga-te si cere-I acest lucru direct Lui. El este prezent oriunde. Spune-I Lui exact ce doresti, starea personala, pacatele, pocainta si ca-L vei urma. In continuare iti recomand urmatoarele: (1) citeste Sfanta Scriptura zilnic, incepe cu Noul Testament – daca nu ai o Biblie sau un Nou Testament spune-ne si-ti vom da, (2) roaga-te Domnului zilnic, vorbeste-I direct – pentru rugaciuni nu sunt formule, ci trebuie spus exact starea inimii, (3) cauta sa te aduni impreuna cu alti crestini care Il iubesc pe Domnul, care studiaza Biblia impreuna – daca doresti adunarea noastra te va primi cu drag, (4) spune familiei, rudelor, vecinilor, cunoscutilor ca ai decis sa te pocaiesti si sa-L urmezi pe Domnul si indeamna-i si pe ei sa faca asta.
    Pentru orice alte intrebari iti stam la dispozitie.
    Domnul sa te binecuvinteze!
    ‘Cautati si veti gasi, bateti si vi se va deschide.’

  7. eu am 14 ani si in casa nu am nicio biblie desi as vrea sa o citesc de unde pot face rost de una?

  8. agapegalati a spus:

    Draga Monica,

    Te rog sa ne comunici adresa ta postala trimitandu-ne un e-mail pe adresa agapegalati [at] yahoo.com si noi iti vom trimite un Nou Testament. Domnul sa te binecuvinteze!

  9. ilies .cecilia a spus:

    Slavit sa fie Numele Lui Dumnezeu , in vecii vecilor .Amin!
    Dragii mei!
    Sunt Cecilia si am 47 de ani.Vreau sa va spun ca : din luna aprilie anul acesta 2014, am inceput sa citesc Biblia .De la primele versete citite cu foarte multa atentie, am inceput sa inteleg ca bunul Dumnezeu , ma binecuvantat cu un Dar atat de mare , incat , este pacat sa nu merg mai departe cu cititul acestei minunate invataturi extraordinar de bune , pentru mantuirea sufletului meu. Am inceput sa ma rog la bunul Dumnezeu ,,sa ma lumineze „, si sa ma ajute sa inteleg ceea ce citeam in fiecare zi din aceasta Biblie!Pe zi ce trecea , eram tot mai curioasa sa descopar lucruri noi, pe care sa le pot impartasi la duminica cand sunt libera celor din familia mea si acelor prietene pe care le aveam pe atunci.Zic pe atunci, ptr ca , acum aproape toate , cu exceptia catorva , sau indepartat de mine! Lucru pe care nu ma speriat! Pentru ca citind zi si noapte, in tot minuntelul liber pe care il aveam, si daca nu-l aveam, faceam tot posibilul sa mil fac, am inteles foarte bine , din ceea ce citeam ca , prima data , voi fi urata de toti cei din familia mea, apoi de rude si de prieteni, din cauza Numelui , Lui , dar nu mam speriat , nici de ai mei si nici de prieteni.Am continuat zi si noapte pana la 3-4 dimineata , citind si meditand asupra Cuvantului Lui Dumnezeu, care intr-adevar , m-a luminat complet, zic eu, si am hotarat negresit sa urmez calea pocaintei .
    De 6 luni eu , tot caut o biserica crestina aici unde locuiesc acum in Italia si nu gasesc! Si chiar daca asi gasi, programul meu de lucru , nu-mi piermite sa merg la biserica.Duminica o petrec cu familia mea, care , pana acum am fost crestini catolici, si ei imi spun mereu sa fac ce vreau eu, ca ei nu ma opresc , dar pe ei sai las in pace sa-si traiasca viata in religia pe care iam botezat si atat.Am considerat mereu , ca am cea mai minunata familie, cu niste copii extraordinari de cuminti si la locul lor, nu mi-au facut suparari niciodata , m-au ascultat mereu, m-au respectat foarte mult pana acum , dar de o bucata buna de, vreme, eu ma-m schimbat foarte mult si am vazut ca locul meu nu mai este aici langa ei.
    Vreau , sa fac ce este mai bun pentru mantuirea sufletului meu! Sunt sigura ca ei ma vor lasa sa fac cee ce imi doresc eu si n-o sa ma impiedice.
    Fiecare cu viata lui face ce vrea.
    Insa , eu am decis ca vreau sa -mi schimb, total viata mea in bine.
    Ai multumesc bunului Dumnezeu zi si noapte ! Ca m-a invatat cu adevarat ce inseamna sa iubesc, ce inseamna pacatul, ce inseamna cu adevarat viata vesnica si muuulte altele , pe care eu, nu le intelegeam asa de bine , ca pana acum
    .Vreau sa vin acasa pentru totdeauna! Sa fiu impreuna cu sotul meu si sa-L iubim pe Dumnezeu din toata inima si cu tot sufletul ! Asa cum , am inteles acum! Si nu asa cum , ma-m amagit pana acum! Vreau sa primesc Botezul adevarat! Acum sunt constienta de ceea ce fac! Nu sunt eu vinovata si nici parintii mei, saracii, ca m-au botezat cand eram mica!
    Si vreau sa traiesc in pace cu Dumnezeu! Ajutati-ma ! Va rog sa iau o decizie buna si inteleapta!
    Acum , nimic nu-mi doresc mai mult decat asta! Sa traiesc dupa voia Lui Dumnezeu si nu dupa legile lumii!
    Eu in urma am fost…! Si nu mai vreau sa ma mai intorc niciodata ! la acele greseli pe care le-am facut!
    Eu vreau sa merg deacum , cu Dumnezeu inainte si cu tot ceea ce ma invata Cuvantul Lui!
    Laudat sa fie Domnul Dumnezeu in vecii vecilor.Amin!

  10. agapegalati a spus:

    Draga Cecilia,

    Ti-am trimis mesaj pe email.

  11. ilies .cecilia a spus:

    Sunt Cecilia.
    V-am scris de ceva vreme si nu am primit nici un raspuns, ori nu stiu eu unde sa va caut.
    Spuneti-mi va rog frumos , unde este mai exact aceasta biserica?
    Vrem sa fim crestini adevarati in Isus Hristos.
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti , cu toate harurile si darurile Sale.
    Slavit sa fie Numele Lui ! In vecii vecilor.Amin!!!

  12. agapegalati a spus:

    Draga Cecilia,

    V-am trimis un mesaj pe email. Daca nu il puteti citi va rog sa imi comunicati alta metoda prin care putem comunica.
    Care este adresa dumneavoastra de email?

Lasă un comentariu