CREDINŢA

Credinţa este cheia care deschide uşa spre cer. Mulţi oameni confundă credinţa cu două lucruri:

  1. Simpla ACCEPTARE INTELECTUALĂ, adică, să crezi în anumite adevăruri istorice. Biblia spune că şi demonii cred în Dumnezeu în felul acesta, aşadar credinţa aceasta în Dumnezeu nu este o credinţă mântuitoare.
  2. O simplă CREDINŢĂ VREMELNICĂ, adică, să te încrezi în Dumnezeu temporar în vremuri de crize cum ar fi cele de natură familială, financiară sau nevoi de ordin fizic. Încrederea aceasta în Dumnezeu este bună, dar aceasta nu este o credinţă mântuitoare.

Să ai CREDINŢA MÂNTUITOARE înseamnă să te încrezi numai în Isus Hristos în ce priveşte mântuirea. Înseamnă să te bazezi numai pe Hristos şi pe ceea ce a făcut El, nu pe tine şi pe ce ai făcut tu ca să intri în cer.

Crede (încrede-te) în Domnul Isus şi vei fi mântuit…” Fapte 16:31a

Credinţa este ca mâna cerşetorului care primeşte un dar de la un rege. Noi nu merităm darul vieţii veşnice, dar îl putem avea, dacă îl primim prin credinţă.

Tocmai ai terminat de citit cea mai măreaţă veste bună care s-a spus vreodată, despre cea mai mare ofertă care s-a făcut vreodată de către cea mai măreaţă Persoană care a trăit vreodată – Isus Hristos.

Întrebarea care ţi-o pune Dumnezeu acum este… click aici

Lasă un comentariu