În direct

Biserica Crestina dupa Evanghelie „Agape” Galati 

Acest spaţiu este destinat în special pentru transmiterea de salutări către biserica noastră, pentru prezentarea motivelor de rugăciune, pentru diverse discuţii duhovniceşti, întrebări care vă frământă, şi în ultimul rând pentru comentarii, sugestii şi opinii personale.

ATENŢIE!

Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a aproba sau de a şterge orice comentariu neavenit. În cazul în care doriţi să comunicaţi ceva, să întrebaţi ceva, şi nu doriţi să fie afişat în spaţiul de mai jos, vă rugăm să precizaţi.

96 de comentarii la „În direct”

  1. Pentru „nu e important”
    Toată slava fie a Domnului!

  2. lavi nia a spus:

    de ce credeti ca prietenia ascunsa e comparata cu mustrare pe fata in Proverbe 27:5 ? ce e aici prietenia ascunsa? puteti sa-mi spuneti cat mai mult

  3. agapegalati a spus:

    Pentru cei care ati lansat ultimele comentarii, trebuie din nou să precizez:
    – acest spaţiu nu este un spaţiu destinat scandalului
    – nu este un spaţiu prin care intrati „în direct” cu administratorul site-ului
    Mulţumesc de înţelegere!

  4. Narcis Lungu a spus:

    Pentru „kiri riki”
    Mulţumesc de critică. Deja am luat măsurile necesare. Personal, eu mă pot scuza, dar nu cred că e cazul. Am însă o rugăminte: încearcă să spui personal când ai ceva, cuiva, ca nu cumva, să devii un nemulţumit, un frustrat, care să ţii în tine şi să devii as în atac pe la spate, din dosul cuvintelor lansate anonim. Mulţumesc!

  5. agapegalati a spus:

    Pentru „lavi nia”
    Proverbe 27:5 „Mai bine o mustrare pe faţă decât o prietenie ascunsă.”
    Prietenia ascunsă e o prietenie care nu e ştiută de cealaltă persoană, dar se preferă o mustrare decât o prietenie ascunsă. Nu cred că se face o comparaţie, ci mai degrabă un contrast. Decât să ai un prieten care nu-ţi spune că ţi-e prieten, mai bine ai un prieten care te mustră, adică un prieten trebuie să stea lângă tine cu mustrare, nu unu mut. Sunt limitat!

  6. lavi nia a spus:

    ce inseamna Luca 16:9 cu ajutorul bogatiilor nedrepte?! Evrei 6: 4,5,6 daca e cu neputinta nu ne mai rugam pentru ei?

  7. agapegalati a spus:

    Pentru „lavi nia”
    Scuze de întârziere! Am aşteptat ca şi alţii să răspundă. În privinţa textului din Luca, trebuie să iei întreg pasajul, şi contextul, dar cu mult mai mult trebuie să ţii seama de faptul că tot ceea ce zice Domnul Isus acolo e o pildă. Nu e un fapt real, ci e un exemplu care s+ar putea petrece in realitate, dar nimeni nu ştie dacă s-a întâmplat sau nu. Ţine cont de sfaturile acestea şi vei înţelege ce spune Domnul Isus în acea pildă. Şi încă ceva: de regulă pilda urmăreşte să transmită un singur adevăr, pilda are o ţintă de atins!
    În privinţa textului din Evrei 6:4-6 nu ştiu. Domnul să lumineze!

  8. salutari de la familia sohoreanu remus&larisa
    ne este dor de voi!

  9. agapegalati a spus:

    Draga Remus & Larisa,
    Multumim mult de salutari, si de faptul ca nu ne-ati uitat. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  10. ciprianoss a spus:

    pacea Domnului fratilor!

  11. dany a spus:

    DOAMNE!vin in rugaciune/La picioare sa iti cad/Si te rog umil,ISUSE iarta-ma de-al meu pacat/Spala-mi inima ISUSE/spal-o’n singele TAU sfint/Reaprinde focu’n mine/Sa nu uit de legamint/DOAMNE!’n slabiciunea mea/Eu te rog sa ma’ntaresti/Si cu Duhul Tau Divin/Inima sa-mi racoresti/Am gresit ,Parinte Bun/Fata Ta am intristat/M-a luat virtejul,Doamne/Si’n abis m-a aruncat/Si in marea’nvolburata/Am strigat cu glasul stins/:DOAMNE,scapa-ma te rog/Si de mina Tu m-ai prins/M-ai adus iar la Lumina/Sufletul mi-ai mingiiat/Si mi-ai spus cu glas duios/:Fiule-EU te-am iertat/Vreau sa-ti multumesc…O,TATA!/Pentru marea’TI indurare/Pentru mila si iertare/Si’ndelunga Ta rabdare/Pentru Numele’TIPrea Sfint/Pentru Singele varsat/Doamne!intareste-mi pasii…/Si nu ma lasa sa cad!/Vreau sa spun si eu ca pavel/Doamne,rogu’te frumos/Daca singur nu-s nimic/Sa pot totul in Hristos/Si ca mine,Doamne’s multi/Ce te roaga sa-i ajuti/Indurare,indurare/Doar atit noi te rugam/Mila,DOAMNE si iertare/Noi te binecuvintam! DOMNUL SA VA BINECUVINTE !

  12. agapegalati a spus:

    Dany, Dumnezeu sa te binecuvinteze! Multumim!

  13. dany a spus:

    Pacea Domnului,dragi frati si surori in Hristos !indraznesc,daca nu va supar,sa va mai trimit poezii scrise de cel mai pacatos om de pe pamint,de care Dumnezeu s-a indurat si care, prin Duhul Sfint a scris aceste poezii. Iata!noaptea’i pe sfirsite/Se revarsa zorile/…Stelele pe cer soptesc:oare apare?oare vine?/Domnul nostru -Mirele?/Cerbul a ciulit urechea/La un zgomot in tufar…Nu-/E mina Tatalui…ce-a intors clepsidra iar/Si pamintul se framinta/Si deloc odihna n-are/Sa mai treaca inc’o zi?/Oare vine?cind apare?/si cu inima cuprinsa de emotii si suspine/sta mireasa-n asteptare/…Nu apare?nu mai vine?/Prea iubitul i-a promis/C’o sa vina s’o rapeasca/Si sa faca sus in ceruri/Nunta mare’mparateasca/Simte-n piept o tresaltare/Cind un fulger lumineaza/Cade frintain genunchi/Si in mintea ei vibreaza/…Tu stai treaza…tu vegheaza !/Poate vin pe inserate/Poate pe la miezul noptii/Poate inspre dimineata/Pe la ora cind vin hotii/stai ,iubito si vegheaza/Sa doresti venirea Mea/Ti-am promis din vesnicie/Ca in rai te voi lua/Voi veni,mireasa mea/…I-a promis,cu’al Sau Cuvint!/Pentru dragostea ce-i poarta/Ea s-ar duce si-n mormint/Nu te intrista,copila/Sa nu te topesti de dor/Sa iti usurez povara/Iti trimit Mingiietor/Stiu,e greu,dar o iubire/Ca sa dainuiasca-n veci/-Trebuie-/Ca prin durere si necazuri/Tu sa treci/Sa-ti aline suferinta/Cind te-apasa dorul Meu/Iti trimit Mingiietorul/Sa te ajute cind ti-e greu/Cu ocara si blesteme/Multi te vor impodobi/Nu te teme,sint cu tine/Ceas de ceas si zi de zi/sa nu crezi ca Eu nu stiu/Inimioara ta cind plinge/Orice lacrima-ti voi sterge/Cind la tine voi ajunge/Cu un car imparatesc/Si cu ingeri ,zeci de mii/Cu alai dumnezeiesc/Voi veni sa te rapesc/Sa te duc in vesnicii..AMIN ! Domnul cu voi toti

  14. remus a spus:

    Vreau sa salut tinerii din Galati cu Psalmul 32.
    Felicitari pt. acest site. Domnul sa va binecuvinteze si sa continuati…E folositor pt. cei care se mai gandesc la voi si sunt departe!!! Larisa Sohoreanu

  15. Dorin Avasilcai a spus:

    Larisa si Remus Sohoreanu,

    Va salut cu multa dragoste si ma bucur ca putem comunica.
    Apreciez ca va ganditi la noi si multimim pentru salut , e primul meu mesaj pe site, nici nu stiu daca o sa reusesc dar incerc.
    Salutati-l si pe Adrian, va rog,multumesc.

    DOMNUL CU VOI!

  16. Larisa a spus:

    Pt. DORIN AVASILCAI

    Ma bucur si eu pentru aceasta posibilitate. E bine sa stii ca mai poti afla ce mai fac tinerii cu care te-ai bucurat odata…! Si e frumos sa mai vezi adunarea in care ai crescut…
    Multe salutari si de la noi tie si familiei tale!
    Adrian va primi salutarile.

    PS. As vrea, daca e posibil, sa o saluti pe Ramona Sorochan. De cate ori am fost in Romania nu am reusit sa o vad. MULTUMESC!

    DOMNUL CU VOI!

  17. youth4himbd a spus:

    sincer sunteti niste tineri superi.Domnul sa va binecuvinteze.Nu am mai vazut asa tineri de uniti si primitori ca voi.Si va multumim pentru ospitalitate .Afost frumos.ROXI

  18. stefanel si roxana a spus:

    vrem sa salutam intreaga biserica

  19. Dorin Avasilcai a spus:

    Multumim frumos Roxi, (probabil de la Vaslui) pentru cuvintele frumoase.
    Ma rog Domnului sa fie tot mai adevarat ce zici tu, cu noi si nu numai, ci cu toti credinciosii DOMNULUI ISUS HRISTOS.
    Iti amintesc, ca e si o porunca din partea Lui, ” Va dau o porunca noua: Sa va iubiti unii pe altii….. Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei,daca veti avea dragoste unii pentru altii” (ioan 13:34,35) si „…..Fiti primitori de oaspeti.” (Rom.12:13),
    DOMNUL CU TINE!

  20. agapegalati a spus:

    Pentru „stefanel si roxana”
    Multumim de salutari. Este o bucurie sa primim salutarile voastre. Domnul sa va binecuvinteze!

  21. Narcis Lungu a spus:

    Pentru „stefanel si roxana.” Bănuiesc că e vorba de familia Ivan. M-am bucurat când am văzut mesajul de la voi. Domnul să vă întărească!

  22. Pt. Narcis. Ai avut dreptate,este vorba de familia Ivan.. este o mare bucurie pentru noi ca prin acest mijloc de comunicatie putem sa aflam noutati din bisericile unde am crescut si ne putem simti mai aproape de cei dragi.. D-l sa va binecuvinteze

  23. felicitari pentru pagina, va salut in numele Domnului nostru Isus Cristos.

    Un învechit în lumea asta a internetului

  24. agapegalati a spus:

    Familia fratelui Gabi Mancoş trece printr-o încercare deosebită. Emanuela, una dintre fetele acestei familii a fost lovită de un camion pe trecerea de pietoni. Starea fetei este gravă. Rugaţi-vă, simţiţi alături de această familie.

  25. Sa crezi in Dumnezeu e o minune ,sa spui cuvantul Lui e o ungere sufleteasca pentru un om in pacat.

  26. Ovidiu Ghita (Ovi) a spus:

    Este pentru prima data cand accesez aceasta pagina. Sunt impresionat. Felicitari! Faceti o lucrare frumoasa si va doresc din toata inima binecuvantarea Domnului.
    Ovi – Galati

  27. Mâine voi merge în Cudalbi pentru a obţine una din sălile mari ale comunei, pentru o seară de colinde în 22 decembrie. La o încercare anterioară, fraţii au fost refuzaţi, când s-a aflat scopul religios al întâlnirii. Rugaţi-vă pentru izbândă!

  28. agapegalati a spus:

    Frate Ovi, multumim!
    Dumnezeu ne-a facut lucratori impreună cu El, cu cât mai mult, trebuie să fim unii cu alţii!
    Multă binecuvântare în lucrarea Domnului din biserica pe care o păstoriţi!

  29. Dragii mei,
    Tocmai m-am întors de la Cudalbi. E foarte adevărat că Domnul dă mai mult decât cerem sau gândim noi. Doamna directoare a răspuns cererii noastrem de parcă de mult ne aştepta, ba mai mult sala (căminul cultural) va fi oferită nouă şi pe deasupra s-a oferit să trimită un anuţ prin postul de televiziune local. Am solicitat însă să avem un act scris prin care să avem siguranţa că vom avea sala şi dumneaei a spus că vom avea şi aşa ceva după ce va comunica acest lucru şi primarului.
    Să continuăm să ne rugăm pentru ca şi aceste formalităţi să fie duse la capăt cu bine.
    Doamne, toată gloria e a Ta!

  30. Narcis Lungu a spus:

    Vesti din Bulgaria
    Impreuna cu cei din Suceava, si noi, Narcis, Iosif si Magda, am ajuns cu bine in Bulgaria, in Ruse. Suntem cazati la o biserica penticostala din oras, si urmeaza sa mergem pentru maine la o scoala si sa dam cadouri copiilor de acolo. De asemenea speram sa ne intalnim cu fratii de aici din oras si deja am facut rost de un numar de telefon. Si, ca sa nu uit, am invatat ca atunci cand faci un bine, chiar cand faci un cadou cuiva trebuie sa-l faci dezinteresat, fara a urmari vreun folos. Cel putin asa a facut Cristos! Va vom anunta, in limita posibilitatilor de activitatile de aici!

  31. Lili Harii a spus:

    Dintr-o intamplare am accesat pagina asta.Am ramas total impresionata sa gasesc pe internet vesti despre adunarea unde am crescut.Eu fac parte dintr-o generatie mai veche a tineretului galatean si nici nu va imaginati ce bine e sa revezi dupa atatia ani adunarea unde candva ai cantat si tu acolo, un fata, la tineri.Felicitari celor ce-si investesc timpul aici!Si…salutari celor ce ma mai cunosc!

  32. Multumim de salutari Lili! Si daca stau eu bine si ma gandesc noi te stiam sub numele de Lusca 🙂 .

  33. Eduard L. a spus:

    Vreau sa va salut si eu.. sa va felicit pentru acest site.. am aflat multe ce s-a mai intamplat in lispa mea acolo..
    Imi aduc aminte de voi cu drag.. nu am fost deloc intre tineri… cand am plecat dintre voi eram la grupa mare de copii 🙂 .. imi este dor de voi.. si sper sa mai trec prin Galati sa va vad..
    Ramane-ti cu Domnul!

  34. Pacea Domnului !

    De ce nu va ocupati si de rubrica copiilor? Ar fi bine sa se ocupe cineva si de copii…:P
    Multumesc !

  35. agapegalati a spus:

    Da, multumim Aly, e o sugestie buna.
    Sa vedem!

  36. carpov nicoleta a spus:

    pt DORIN AVASILCAI

    Multe salutari tie si familiei tale, dar si bisericii unde am facut
    primii pasi pe calea credintei.Domnul sa va intareasca in puterea si harul Sau.

    Cu dragoste in Hristos

    Carpov Nicoleta
    Luncavita

  37. hola!!!Sunt dany si stateam sa ma gandeam….cum poate atata lume orbita poate sa inchida ochii noaptea pt a dormi???….Oare iei se gandesc,unde se vor duce ,daca nu se vor mai trezi….???? Se gandesc la …”ce va fi maine”…???Multumiri fie aduse lui domnului isus pt intelepciunea,care ne-a fost data…de a putea intelege caile Sale…!!!GLORIE LUI!!! domnul sa fie cu voi …!!!!pe curand…!!! (daca vreti sa vb mai
    des puteti intra pe idu-ul meu danyjir)

  38. scuzati-mi greselile din sms trecut dar eram super obosit …

  39. cand un om se lupta aspru cu trupul sau….domnul il ajuta sa iasa invingador!!!!glorie lui isus!!!

  40. Alexandru a spus:

    dany, am cautat pe google un cuvant spusa de doua ori, aveam mare nevoie sa aud un raspuns pentru ca era ceva care ma apasa destul de tare, acest cuvant era „indurare, indurare” am primit raspunsul urgent, sunt sigur ca Dumnezeu are oameni pusi sa fie de serviciu in fiecare moment al zilei si ai noptii.
    Multumesc lui Dumnezeu pentru indurarea Lui si multumesc si tie pentru poezia pe care ai postato aici.

    cu deosebit respect, Sanyi

  41. Salutare Narcis, intamplator am deschis aceasta pagina si mi sa parut ceva cunoscut, da, Biserica CdE din Galati. Multe salutari si har in slujire

    past. Viorel Tarlev

  42. Oana Jurca a spus:

    Har si pace tineriilor din Agape de care imi este f dor!Desi departe de voi ma rog ca Domnul sa va tina tari si increzatori in El!

  43. Pace frate Viorel!
    Ma bucur ca ai dat peste noi „intamplator.” Domnul sa te binecuvinteze in lucrare!

  44. Oana Jurca a spus:

    Frumoasa pagina de net ,,aveti,,

  45. am dat din intamplare peste acest site si mi-a facut mare placere sa citesc despre ce se mai intampla cu fratii mei,sa-i revad pe tineri si sa-mi aduc aminte de vremea cand mergeam la bis.Agape .D-l sa vabinecuvanteze in tot ceea ce faceti, si sa faceti totul ca pentru El.astept ca nerabdare noutati si-mi doresc foarte mult sa va revad.

  46. am uitat sa scriu,pentru cei care nu-si dau seama,Silvia de la Cosmesti

  47. as vrea sa aflu numarul de telefon al fratelui cornel ilasca multumesc si pace tuturor

  48. as vrea sa aflu numarul de telefon al fratelui cornel ilasca multumesc si pace tuturor sau adresa de email

  49. agapegalati a spus:

    Draga Catalin,
    Ti-am trimis un mesaj pe adresa ta electronica.
    Fii binecuvantat!

  50. salut

  51. eu cred..ca ar fi mai bine sa va ocupati si de rubrica copiilor….::p……multumesc…

  52. Multa Pace
    Biserica Crestina Dupa Evanghelie Viseu de Sus str.Aleea Eroilor nr 38 am construit aici o noua casa de rugaciune vechea locatie din strada florilor nr 12 a fost vanduta pentru a avea resurse pentru o casa noua. cu ajutorul Domnului am reusit sa construim fara ajutor de afara 99% http://www.bisericacrestina.lx.ro sau http://www.bisericacrestina.xhost.ro vom avea postate noile foto cat de curand

  53. Pacea Domnnului sa fie cu voi .va respect si va multumesc pt. predicile atat depline de zidire.foarte mult imi doresc sa vin personal si sa discut probemele mele cu Dv.sant din tg .neamt si imi este f greu sa vin la galati.am nevoie disperata desfaturile dv. m-am hotarat sa ma botez nu stiuce sa fac pt ca sotul meu a zis ca ma omoara daca macar mai merg la biserica. orasul este f mic putini frati si surori cei mai multi in varsta,a venit in biserica si ma luat pe sus dupa care nu va spun ce bataie am luat.citesc BIBLIA de 3 ani dar fara ca un pastor sa aiba grija de oaia ratacita se rataceste si mai tare.va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa facam nevoie de ajutorul dv nici nu stiti cat de mult am cautat acest loc va rog sa ma ajutati sa raman pe CALE.CRED CA BUNUL DUMNEZEU ma ajuta prin dv. cu respect mandache irina tg neamt

  54. Administrator a spus:

    Draga sora Irina,

    Ne bucuram sa stim ca cititi Biblia si ca ne-ati putut impartasi situatia dumneavoastra. Noi ne-am rugat si ne vom ruga pentru problemele pe care le intampinati si credem ca Dumnezeu care va cunoaste inima va raspunde si va da binecuvantarea Sa. Vom face tot posibilul in a va ajuta in aceasta situatie! De aceea va rugam sa ne dati un e-mail sau ceva date de contact. Dumnezeu sa va binecuvinteze! Ieremia 29:11

  55. SLAVIT SA FIE NUMELE DOMNULUI nici nu va dati seama ce bucurie mi-ati facut .sunt din tg neamt str 22 decembrie bl L1sc. c ap 34.am un id ina_best2001 nu prea stiu sa-mifac adresa email.nr. tel 0748265424.tare suparata sunt pe mine ca nu stiu cesa fac sotul nu ma lasa sa merg la biserica .e jurat ca ma omoara nu mie ca mor dar am 5 copii;andreea 18 ani daniel14 dragos 11 eliza 7 si denisa2ani.va spun sincer nu pot sa mai rabdbataile lui am suferit o depresie dar sunt bine si ii multumesc LUI DUMNEZEU. Mmie frica de sotul meu mie frica sa nu inebunesc.ma loveste de mult nu e de acum ca vreau sa ma pocaiesc stau de frica lui DUMNEZEU si-mi iubesc copii nu pot sa-i las si nici nu am unde sa ma duc cu 5 copii .MIE DOR SA MERG LA BISERICA nu mi lipsete nimic sunt bine si copii la fel.CE MA FAC EU FARA DOMNUL MEU IISUS HRIST0S.am fost la frateleCornel Almasanu si mi a zis sa stau acasa o vreme. dar sotul meu nici nu are de gind sa ma lase.cum tebuie sa procedez? DUMNEZEU SA VA BINE CUVINTEZE .va multumesc.irina

  56. PACEA DOMNULUI.as vrea in citeva cuvinte sa va spun despre mine ca am fost ortodoxa numai cu numele acum nu sunt nicaieri.DUMNEZEU ma indrumat la biserica crestina dupa evanghelie dupa 3 ani de mers pe la martoi,am vorbit si cu adventisti, pe la diferite manastiri,odata am fost si la catolici.nicaieri nu ma simteam linistita,nu gaseam raspunsuri la intrebari.dupa 3 duminici la crestini dupa evangelie am gasit raspunsuri de la intrebarile care ma-u framintat 3sau 4 ani.si tocamai cand era mai bine sotul meu nu ma mai lasa sa merg.el este ortodox tot cu numele.dumnezeul lui sunt banii mi-a zis sa-i aduc 10. ooo de euro ma lasa in pace.chiar daca i-as aduce tot nu m-ar lasa prea mult ca i-ar pierde la jocuri.pe langa alte patimi are in singe jocurile de noroc.nici eu nu sunt mai departe de el,nu stiu sa rabd ,vorbesc urit,il barfecs,mint,ce sa mai cand imi aduc aminte de trecutul meu am in fata un iad. sunt constienta ca nimeni nu este vinovat de suferinta mea decat eu ,eu mi-lam ales.din suflet imi doresc sa ma pot indrepta si sa ma rog IN DUH SI ADEVAR.cea mai mare dorinta amea este sa fiu si sa sfarsec alergarea pe drumul mantuirii impacata cu DUMNZEU apoi imi doresc sa fiu o mama adevarata si o sotie rabdatore si sa inteleg lumea nu ea sa ma inteleaga pe mine.stiu si cred ca fara credinta in DUMNEZU TATAL FIUL SI DUHUL SFANTacesta nu se poate .va salut cu respect irina mandache

  57. agapegalati a spus:

    Draga sora Irina,
    Ne bucuram in Domnul de dvs., dar in acelasi timp ne intristam de suferinta prin care treceti. Am vorbit cu fratii din adunarea din Targu Neamt si ei se roaga pentru situatia dvs. si la fel si adunarea din Galati a inceput sa se roage pentru dvs., si familia dvs. Noi credem ca Dumnezeu ne va rapsunde la rugaciuni.
    Cititi va rog Romani 8:28-39
    Emanuel – Dumnezeu este cu noi!

  58. va multumesc pt cuvintul de invatatura,DUMNEZEU sa va bine cuvinteze pt ca va rugati pt mine.sunt slaba in credinta si plina de indoieli.oare trbuie sa-mi cer voie de la sot ca sa ma botez. cred ca dupa botez DUMNEZEU se va milostivi asupra mea nu mai vreau sa fiu cu un picior in lume si cu un picior pe calea DOMNULUI.ma pot boteza fara stirea sotului meu? in fiecare zi e tot mai pornit impotiva mea si ma ameninta cu moartea, macar sa fiu botezata.

  59. RoxanaMartha a spus:

    Ma uitam pe net la site-ul Fundatiei Agape din Pascani, si uite asa am dat peste site-ul bisericii Agape…Si avand in vedere ca sunt inconjurata din toate partile de galateni:)(rude, colegi, prieteni),am zis ca ar fi indicat sa va las si eu un salut. asa ca…
    „Puneti-Ma astfel la incercare,zice Domnul ostirilor si veti vedea daca nu voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi, belsug de binecuvantare !” Maleahi3:10
    …si vorba aia…ce binecuvinteaza Domnul, ramane binecuvantat pentru vesnicie;)
    …Asa ca , fiti binecuvantati cu totii si Domnul sa va fie calauza in orice problema !

    Foarte faina ideea cu acest site…

  60. agapegalati a spus:

    Draga sora Irina,
    Credem ca fratii din adunarea din Targu Neamt ar fi mai in masura sa va spuna care este solutia pentru botezul dvs. Noi credem pe baza Sfintei Scripturi ca pe primul loc in viata unui om este Dumnezeu iar apoi familia. Nu disperati, Dumnezeu va cunoaste situatia, El nu ingaduie mai mult decat puteti purta!

    Isaia 46:3  Ascultaţi-Mă, casa lui Iacov, şi toată rămăşiţa casei lui Israel, voi pe care v-am luat în spinare de la obîrşia voastră pe care v-am purtat pe umăr de la naşterea voastră:
    4  până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaş, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini. V-am purtat, şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijinesc şi să vă mântuiesc.
    5  Cu cine Mă veţi pune alături, ca să Mă asemănaţi? Cu cine Mă veţi asemăna, şi mă veţi potrivi?
    6  Ei varsă aurul din pungă, şi cântăresc argintul în cumpănă; tocmesc un arginatar să facă un dumnezeu din ele, şi se închină şi îngenunche înaintea lui.
    7  Îl poartă, îl iau pe umăr, îl pun la locul lui; acolo rămâne, şi nu se mişcă din locul lui. Apoi strigă la el, dar nu răspunde, nici nu-i scapă din nevoie.
    8  Ţineţi minte aceste lucruri, şi fiţi oameni! Veniţi-vă în fire, păcătoşilor.”
    9  „Aduceţi-vă aminte de cele petrecute în vremurile străbune; căci Eu Sunt Dumnezeu, şi nu este altul, Eu Sunt Dumnezeu, şi nu este nici unul ca Mine.

  61. dragii mei frati va multumesc pt sfaturi si cuvintul de invatatura si stiu ca va rugati pt mine DUMNEZEU sa va binecuvinteze.sunt mai bine si sunt hotarata sa ma botez fratii de aici sunt langa mine prin rugaciuni am fost la adunare in ciuda faptului ca sotul meu nu ma lasat. am invatat sa nu-mi pun increderea in mine si nici in oameni trebuie sa las pe DOMNUL ISUS sa lucreze in inima mea,acolo unde nu pot eu face nimic si tot odata EL este cel ce va scoate din cursa picioarele mele.din to

  62. agapegalati a spus:

    Domnul sa va biunecuvinteze sora Irina!

  63. dragii mei frati,in primul rand vreau din inima sa va multumesc si in special pt predicile minunate de duminica drept sa va spun sunt pe inima mea. as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa fie o marturisire a pacatelor si in fata cui trebuie facuta ca sa capat liniste interioara si ajutorul DUHULUI SFANT.cu toate ca nu pot sa merg in fiecare duminica la biserica ascult cuvantul plin de invatatura pe internet.stiu ca nu este suficient, cred ca va veni si timpul cand voi putea sa merg la biserica fara ca sotul meu sa ma mai opreasca.cata bucurie ati adus in inima mea DUMNEZEU sa va binecuvinteze.

  64. agapegalati a spus:

    Draga soră Irina,
    Slavă Domnului pentru tot ceea ce El face în viaţa dvs. prin predicile fraţilor din adunarea din Târgu Neamţ!
    Mărturisirea păcatelor trebuie făcută în primul rând Domnului prin rugăciune. Când omul păcătuieşte păcătuieşte în primul rând împotriva lui Dumnezeu.
    1 Ioan 1:8, 9
    „Dacă zicem că n-avem păcat, ne înşelăm singuri, şi adevărul nu este în noi. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.”

    Dacă păcatul a afectat şi pe altă persoană, trebuie să existe o mărturisire şi faţă de acesta însoţită de cererea de iertare.
    Coloseni 3:13
    „Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi, dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi.”

    Liniştea sufletului vine însă doar în mărturisirea înaintea lui Dumnezeu, mărturisirea credinţei în Domnul Isus singurul care S-a jertfit şi a murit pe cruce pentru păcatele noastre.
    Romani 10:9
    „Dacă mărturiseşti, deci, cu gura ta pe Isus ca Domn, şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit.”

    Domnul să lucreze în inima dvs., să vă dea liniştea mântuirii. Ne rugăm încă pentru dvs.

  65. E prima ora cand intru, am o intrebare ce parere aveti despre o casatorie intre un musulman si o crestina?

  66. agapegalati a spus:

    Draga simo,
    Scriptura spune în 2 Corinteni 6:14 ‘Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunerecul?’ și în 1 Corinteni 7:39 se spune ‘O femeie măritată este legată de lege cîtă vreme îi trăieşte bărbatul; dar dacă-i moare bărbatul, este slobodă să se mărite cu cine vrea; numai în Domnul.’
    Scriptura ne spune ca o casatorie trebuie facuta numai in Domnul!
    Fii binecuvantata!

  67. dragi mei frati, n-am cuvinte sa va multumesc cred din toata fiinta mea ca DOMNUL ISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU CARE PT MANTUIREA NOASTRA A ALES SA SE JERTFEASCA PE CRUCE SI A INVIAT A TREIA ZI DUPA SCRIPTURI SI SA INALTAT LA CERURI nu cunosc pe nimeni mai BUNA CA SFANTA TREIME. DOMNUL sa va ocroteasca

  68. vroiam sa va spun ca ascult pe internet predicile de duminica care se tin in biserica dv din galati. sunt pline de invataturi si sfaturi aveti un pastor minunat.tot respectul pt fateleMIHAI DUMITRASCU ,nici nu indrznesc sa ma numesc sora dv deoarece sunt departe de dv in credinta.foarte mult imi doresc sa vin la galati dar imi pun nadejdea in DOMNUL ca ma va ajuta.va multumesc din suflet si DUMNEZEU sa va bine cuvinteze pt toata lucrarea pe care o faceti.pt mine sunteti o bucurie cu tot ce faceti.multa pace

  69. agapegalati a spus:

    Draga sora Irina, fratele Dumitrascu este pastor al Bisericii Crestine Emanuel. Ne bucuram ca Domnul il foloseste pentru intarirea sufletului dvs., dar blogul pe care scrieti este al Bisericii Crestine dupa Evanghelie Agape.
    Fiti binecuvantata de Domnul!

  70. imi pare rau de confuzie ma scuzati. fratele Dumitascu nu e din galati?nu face parte din aceeasi religie?care este diferenta dintre religie si credinta.eu nu prea inteleg sunt abia la inceput si multe nu cunosc.multumesc pt precizare.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE

  71. agapegalati a spus:

    Draga sora Irina,
    Nu va faceti probleme. Fratele Dumitrascu este un frate in Domnul cu care avem legaturi, dar dumnealui este pastor al altei biserici din Galati. O singura credinta mantuieste, credinta in Domnul Isus, dar in lumea aceasta exista mai multe denominatii.
    Fiti binecuvantata!

  72. dragii mei frati si surori,stiu si cred ca BUNUL DUMNEZEU iubeste pe fiecare in parte.din tota inima imi doresc sa iubesc pe aproapele meu ca pe mine insumi.sunt sigura ca numai noi aomenii facem diferente dar in fata lui DUMNEZEU una suntem.am primit o BIBLIE in careNUMELE LUI DUMNEZEU imi este explicat ca este YHWH[IEHOVA].in BIBLIE citesc ca oamenii au inceput sa strige numele lui DUMNEZEU,in psalmi gasesc diferite nume A LUI DUMNEZEU, iar cuvintul lui DUMNEZEU imi spune sa strig la DUMNEZEU in ziua necazului meu.pot SA-L strig pe nume? daca nu va rog sa-mi explicati cum ma pot adresa eu o. pacatoasa,lui DUMNEZEU.este adevarat ca am in cap vorbe si alte invataturi de la,, martori,,.imi doresc sa fac ordine in modul de exprimare fata de DUMNEZEU atunci cand ma rog.vreau sa ma ocup de tot ce-mi sta in putere pt a fi placuta in fata lui DUMNEZEU si bine inteles ca de la dv pot cere multe sfaturi care am simtit ca mi-le dati din toata inima pt toate acestea va multumesc siBUNUL DUMNEZEU SA VA BINE CUVANTEZE.MULTA PACE

  73. agapegalati a spus:

    Draga sora Irina,
    Domnul Isus ne spune cum trebuie sa ne rugam.
    Matei 6
    5 Cînd vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii, cărora le place să se roage stînd în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor, pentruca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun, că şi-au luat răsplata.
    6 Ci tu, cînd te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa, şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.
    7 Cînd vă rugaţi, să nu bolborosiţi aceleaşi vorbe, ca păgînii, cărora li se pare că, dacă spun o mulţime de vorbe, vor fi ascultaţi.
    8 Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să -I cereţi voi.
    9 Iată dar cum trebuie să vă rugaţi: ,,Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău;
    10 vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pămînt.
    11 Pînea noastră cea de toate zilele (Sau: pentru mîne.) dă-ne -o nouă astăzi;
    12 şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri (Greceşte: Lasă-ne datoriile noastre, cum şi noi am lăsat pe ale datornicilor noştri.);
    13 şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău. Căci a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!

    Domnul sa va binecuvinteze!

  74. multumesc pt cuvantul de invatatura.de fapt este o capcana care te face sa crezi ca e greu sa te apropii de DUMNEZEU ,pe cand toate sunt lasate dupa puterea noastra.SLAVIT SA FIE NUMELE DOMNULUI pt toate acestea. e minunat sa descoperi BUNATATEA LUI .uneori e greu dar simt cum DUMNEZEU ma ajuta. de multe ori cartesc si spun ca numai pot imi pare rau si imi doresc sa primesc si raul cum primesc binele.va rog sa va rugati pt mine am nevoie, nu vreau sa va impovarez dar stiu ca la dv pot gasi sfaturi si ajutor duhovnicesc.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE in lucrarea pe care o faceti. multa bucurie este in inima mea ca stiu ca sunteti aproape de mine prin rugaciuni .va salut cu respect.condoleante pt sora care atrecut la DOMNUL.multa pace .

  75. Felicitari fratelui Marian si sorei Mioara!

    Ca de asteptat tot asteapta lumea … :))

    Mult har si binecuvatare!

  76. Har si Pace de la Domnul Isus .Biserica Crestina dupa Evanghelie Betania din loc Coslada prov Madrid saluta in Domnul Isus pe toti colaboratori dumneavastra cat si bisericile locale din 1 Petru cap 1:3-9 AMIN
    Pentru detalii puteti suna la Nr de telefon 0034-617118136
    …….912980988
    Email :lazar_mircea66@yahoo.es

    Pastor-Lazar Mircea.

  77. agapegalati a spus:

    Frate Mircea,
    Mulţumim în Numele Domnului Isus. Vom transmite salutarile bisericii din Coslada. Primiţi şi salutul nostru frăţesc din Efeseni 6:23, 24.
    Fiti binecuvantati!

  78. iuliana a spus:

    oauuu numele meu de familie este agape.Dumnezeu ne iubeste pe toti si cu buen si cu rele

  79. cristi a spus:

    ne e tare dor de voi .Domnul sa va binecuvinteze pe toti , si sper sa ne vedem cat mai curand .Un salut plin de dragoste la toti tinerii din Galati si nu numai lor ci si intregii adunari.doina si cristi apavaloaei

  80. agapegalati a spus:

    Fiţi binecuvantaţi dragă Cristi şi Doina!
    Vă aşteptăm şi noi şi vă mulţumim în Numele Domnului de salutările calde!

  81. pacea DOMNULUI.va doresc ca acest an sa fie un an binecuvantat de DUMNEZEU TATAL CERESC.pot sa va spun ca mare este puterea DOMNULUI am reusit si ma am botezat;am 5 luni;darsotul inca nu ma lasa sa merg la biserica ,merg pe furis . a amenintat ca vine la biserica si face scandal .fratii mau sfatuit sa nu mai vin pana se mai linisteste.dar durerea mea cea mai mare este ca trebuie sa merg cu el la petreceri ba chiar am si dansat numai cu el ca sa nu il pun in situatia de a face scandal;ca el are ,,nevasta,,. nici nu am vrut sa l pun intr o situatie penibila.si iata ma impartita in doua slujesc DOMNULUI numai cu gandul ca faptele mele sunt de nimic .din suflet imi doresc sa merg la biserica si sa ma intaresc spiritual ca simt ca slabesc pe zi ce trece.a fost o vreme cand ma lovit .dar acum sa mai potolit.va rog sa ma sfatuit ce sa mai fac mor de rusine fata de DUMNEZEU si de frati.cel mai tare am pe suflet ca nun pot sa fac voia DOMNULUI [inca mie frica de sotul meu]stiu ca fricosii si lasii nu intra in imparatia lui DUMNEZEU. DOMNUL sa va dea sanatate pt ascultati si suflete zbuciumate.[pana acum am avut unitatea stricata] PACEA DOMNULUI IISUS sa fie cu dvs

  82. agapegalati a spus:

    Sora Irina,

    Scuza intarzierea cu care iti raspundem. Stim ca fratii din adunarea de unde sunteti cunosc situatia dumnevoastra si se roaga pentru dumneavoastra si sotul dumneavoastra.
    Ce va putem spune e ca suntem intr-un razboi spiritual in care victoria ne este oricum asigurata de Domnul Isus, dar avand in vedere ca inca mai traim pe acest pamant noi suntem inca atacati, loviti, dar niciodata parasiti de Stapanul nostru.

    Domnul Isus a spus ucenicilor infricosati si inchisi in casa de frica iudeilor: „Pace voua!” Din partea Domnului luati acelasi mesaj: „PACE!”

  83. emma dominte a spus:

    mii de salutari si binecuvantari din partea noastra….familia dominte

  84. adina dubei a spus:

    Pace! Ma gandeam astazi la biserica din Galati, si intamplarea, sau Dumnezeu, a facut sa va gasesc pe acest site! Eu m-am nascut in Gl si am crescut in biserica aceasta..,si ma bucur mult sa vad ca inca mai sunt tineri cu inima deschisa pt a face lucrarea Domnului! Felicitari! Pe unii din tineri ii cunosc, unii imi sunt verisorii iar altii imi sunt neamuri..,si de aceea doresc sa va salut pe toti cu Ps.20! Domnul sa va binecuvinteze!

  85. Adi Popa a spus:

    La Barlad organizam un atelier coral pentru cei interesati in perioada 2-5 septembrie. Ati putea face anuntul acesta cunoscut tinerilor sau fratilor de la Biserica Agape Galati? AdiPopa

    Atelier de Muzica Corala
    In perioada 2-4 septembrie se va organiza in cladirea Bisericii CDE “Maranata”, Barlad, un ATELIER DE MUZICA CORALA, care va contine cursuri de Teorie Muzicala (solfegiu, dicteu), Interpretare, Tehnica vocala (Canto) si Ansamblu Coral in cadrul caruia se vor studia lucrari corale ale marilor compozitori de talie nationala si internationala, lucrari ce vor culmina intr-un Concert Coral la Teatrul de vara din Gradina publica dirijat de Beniamin Harii, sambata, 4 septembrie, de la orele 19:00.
    Inscrierile se vor face pana pe 22 august, locurile fiind limitate la 45 de coristi (15 soprane, 10 altiste, 10 tenori si 10 basi).
    Taxa de participare: 20 RON+ sponsorizari
    Participantii din alte orase, care solicita cazare vor confirma aceasta pana la data limita a inscrierii (22 august).
    Specificul corului: amatori.
    Profesori: Beniamin Harii, Eduard Oliver, Adrian Popa.
    Contact: Adi Popa 0741958411, Beniamin Harii 0748607429; sau e-mail: gcdtineretbarlad@email.ro
    Laus Deo

    1. Ştiri/Anunţuri

  86. Servus dragilor!!
    Ce sa zic.. frumos site si sincer nu ma gandeam sa gasesc lucruri recente din activitatea din biserica. Din poze.. nu v-ati schimbat prea mult pe cei ce va cunosc. Sunt insa si fete necunoscute dar e normal sa fie asa. Apropo.. cine se ocupa de site? Nu de alta dar din cand in cand v-a fost si foame si ati mancat din litere.:) Ok gata cu gluma.
    Cele mai bune urari din partea noastra tuturor celor ce ne cunosc! Va asteptam cu ceva poze noi.

  87. agapegalati a spus:

    Fiti binecuvantati si voi!
    Multumim de aprecieri, dar am mai avut si timp cand nu s-a mai actualizat.
    Si in privinta a cine se ocupa, avand deja un indiciu “cineva care mana litere“, cred ca ar trebui sa ghicesti singura cine se ocupa de site…

  88. Ar fi ceva daca as fi ghicitoare:), dar sa dau cu presupusul si sa spun ca e Narcis?!? Oricum nu conteaza asta. Conteaza sa fiti sanatosi si sa va aduc aminte ca ne gandim la voi!!

  89. agapegalati a spus:

    Nu ești ghicitoare, dar ai ghicit…

    Fii binecuvântată tu și familia ta!

  90. IONICA MIRON a spus:

    PE CE PAGINA ESTE BOTEZUL LUI MARASESCU SANDU DIN COMUNA CUDALBI CARE A FOST IN 2010 PE 18 IUNIE

  91. agapegalati a spus:

    Draga Ionica,

    Ne pare rau, dar nu cunoastem pagina despre care vorbesti. Speram sa punem noi cateva imagini de la acest botez.

    Fii binecuvantat!

  92. Ma numesc Larisa si m’am nascut in Galati, dar prin motive de munca la varsta de 17 ani am plecat in Italia cu parintii, acum am 23 ani si vreau sa impart cu voi bucuria ca L’am cunoscut aici pe bunul Dumnezeu si in sfarsit pacea sufletului meu! In august vin acasa si mi’ar face mare placere sa vizitez biserica si sa va cunosc!Domnul sa va binecuvanteze.

  93. agapegalati a spus:

    Draga Larisa! Daca e mare bucurie in cer, sa stii ca si noi ne bucuram de mantuirea ta. Te asteptam cu mult drag sa ne vedem in Galati. Anunta-ne cand vei ajunge! Fii binecuvantata!

  94. octavianna angheluta a spus:

    hei!!!nu stiam ca exista un site al bisericii!!!
    am avut ceva emotii urmarind azi cateva poze din biserica care mi a ramas in inima prin amintirile frumoase traite impreuna cu cei *de pe vremea mea*

  95. Bejenaru Mirela a spus:

    Buna ziua sunt Roxana si as dori mai multe indrumari la cresterea spirituala cum pot face asta si ce sfaturi imi puteti da mai tarziu voi face niste relatari ce au fost simtitite in viata mea si cum a lucrat Hristosu in inina mea.Dar am foamea spirituala in inima mea si nu stiu cum sa o astampar.V ROG FRATILOR IN CREDINTA SA MA AJUTATI VREAU SA CUNOSC ADEVARUL DESPRE rEGELE NOSTRU MAI MULT

  96. Bejenaru Mirela a spus:

    Ce coincidenta acum 5 ani am locuit in strada Mihai Eminescu pana am fost dati afara efectiv din imobil.
    Lucrarile Domnului au fost foarte marete.
    Acum locuesc in Olanda unde am cunoscut adevarata viata alaturi de frati de credinta.
    Daca imi este permis sa spun anumite intamplari din viata mea pe acest saite va rog sami trimiteti acordul la adresa de gmail.

Lasă un comentariu