Toate informaţiile despre această conferinţă le găsiţi mai jos.

  1. 1. Toţi participanţii vor achita o taxă de 50 Lei pentru organizarea conferinţei. Excepţie fac tinerii din Braşov care sprijină organizatoric acest eveniment. Participanţii vor fi consideraţi înscrişi când liderul zonal va transmite la Uniune tabelul de participare însoţit de fişa de înscriere şi taxa de 50 Lei.

Comisia Naţională T.A.C. a hotărât pentru înscriere, să se aplice principiul: primul venit, primul servit.

Pentru conferinţă, organizatorii au rezervat 950 locuri de cazare: 600 locuri în regim hotelier şi 350 locuri în familiile fraţilor din Comunitatea Zonală Braşov.

Grupurile care vor pleca către casă Sâmbătă, după încheierea conferinţei, vor fi cazate cu prioritate în locurile oferite de fraţii din Comunitatea Braşov.

Data limită pentru înscriere a fost stabilită ziua de 28 Iunie !!

În taxa de participare sunt incluse: cazare – trei nopţi, pachetul de prânz pentru zilele de 20 şi 21 August şi mapa conferinţei. Deschiderea era prevăzută pentru Joi seara în Biserica Bartolomeu, dar dacă Sala Sporturilor este disponibilă, se va face în Sala Sporturilor.

  1. 2. Programul Conferinţei:

Conferinţa va începe Joi, 19 August, de la ora 18:00 şi se va încheia în data de 21 August, ora 14:00.

Pentru grupurile care sunt interesate să petreacă timpul liber prin activităţi sportive, în după-amiaza zilei de 21 August, sunt rugate să informeze organizatorii până în data de 28 Mai. Organizatorii vor pune la dispoziţia acestor grupuri o listă cu terenurile care pot fi închiriate în acest sens. Costurile de închiriere şi alte detalii vor fi discutate şi rezolvate direct între părţile implicate.

Duminică, 22 August, se va participa la programul Bisericilor din Comunitatea Zonală Braşov. Organizatorii vor transmite fiecărui grup Biserica la care vor fi repartizaţi.

Dacă un grup doreşte să fie într-o Biserică anume, vă rugăm să vă exprimaţi această intenţie până în data de 28 Mai, urmând ca în funcţie de posibilităţi, la alcătuirea repartiţiei, să se ţină cont de dorinţa dumneavoastră.

  1. 3. Tema Conferinţei

“Domnul este cu tine, viteazule!… Du-te cu puterea aceasta pe care o ai…“

Va fi abordată în patru sesiuni:

–       Puterea harului

–       Puterea părtăşiei

–       Puterea Cuvântului

–       Puterea Duhului Sfânt

Pentru a putea răspunde la unele întrebări pe care le au tinerii faţă de aceste teme, vorbitorii aşteaptă eventualele întrebări până pe data de 31 Mai a.c.

  1. 4. Organizatorii vă pun la dispoziţie fişa de participare care va fi completată de fiecare participant. Fişele vor fi transmise liderilor Zonali prin e-mail, care o vor descărca, multiplica şi transmite fiecărui participant. Transmiterea fişei de participare către organizatori nu este luată în considerare dacă nu se face prin intermediul Comisiei Zonale de Tineret – Adolescenţi – Copii.
  1. 5. Dorim ca lucrările Conferinţei Naţionale să poată fi înregistrate şi transmise în direct pe internet.

De asemenea, fiecare participant va completa o fişă de evaluare la finalul conferinţei.

Dacă vom vedea că sunt Zone care nu se încadrează în lucrurile stabilite de Comisia Naţională de Tineret – Adolecenţi – Copii, vom comunica cu aceste Zone prin intermediul tuturor membrilor Comisiei Naţionale T.A.C., sperăm să nu fie cazul.

Dorim binecuvântarea lui Dumnezeu în aceste hotărâri, de aceea vă rugăm să provocaţi tinerii la rugăciune.

SECRETAR GENERAL

Dan MITREA