Articolul de mai jos este preluat de aici: http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_legalizarii_prostitutiei_si_a_drogurilor_usoare_-p31974052.html

destinatar: Guvernul Romaniei

 

In septembrie o comisie prezidentiala a recomandat legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare. Luna trecuta cetatanii tarii au reactionat in mod democratic la aceasta propunere si au initiat referenduri locale pentru consultarea cetatenilor tarii daca doresc legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare in orasele, judetele, sau tara lor. Aceste referenduri sunt programate pentru finele lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie in diferite parti ale tarii, printre altele la Caransebes, Barlad, Brasov si Suceava.

Alianta Familiilor din Romania apreciaza aceste initiative, se uneste acestor eforturi, le sprijineste si indeamna pe toti cetatenii sa se prezinte la vot sa voteze impotriva legalizarii prostitutiei si a drogurilor usoare in Romania. Chemam publicul din Romania sa isi exprime solidaritatea cu cetatenii din aceste si alte orase si judete din Romania si sa semneze aceasta petitie. Suntem o tara crestina si dorim un mediu moral sanatos pentru familiile si copiii nostri. Prostitutia si drogurile omoara. Costul social al acestor plagi este imens si iremediabil. Romania are nevoie de sanatate morala nu de degradare morala.

Spunem NU prostitutiei si drogurilor. Spunem DA unei societati sobre din punct de vedere moral. Spunem NU politicienilor care sprijina legalizarea prostitutiei sau a drogurilor. Spunem DA politicienilor care promoveaza moralitatea si valorile.

Va rugam semnati petitia si dati-o mai departe. Semnaturile vor fi inaintate Guvernului la sfirsitul anului.

Alianta Familiilor din Romania
http://www.protejarea-familiei.com