Eşti pregătit să răspunzi chemării Lui?

Şcoala de Misiune asigură instruirea teoretică şi practică a candidatilor pentru misiunea transculturala. Oferă un cadru propice cresterii spirituale, acumularii de cunostinte necesare misiunii transculturale si asigură un mediu în care studenţii să aibă ocazia sa experimenteze viata de misiune cu tot ce implica aceasta.

Şcoala de Misiune echipează şi formează oameni care au primit o chemare specială pentru misiunea transculturală din partea lui Dumnezeu si s-au hotarat sa se dedice extinderii Împărăţiei lui Dumnezeu până la marginile pământului.

Acum este timpul potrivit pentru România!

Cursurile Şcolii de misiune Kairos te vor duce mai departe în înţelegerea Cuvântului lui Dumnezeu şi a inimii Lui pentru popoare. Şcoala de misiune Kairos te va duce mai departe în dezvoltarea abilităţilor tale pentru o slujire creativă în locul în care te-a chemat Dumnezeu – în România sau în oricare grup etnic de pe faţa pământului.

Înscrie-te astăzi la scoala care va investi în tine! Studiază alături de alţi tineri într-o comunitate plină de pasiune pentru extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu!

Agenția Kairos a actualizat datele și informațiile despre școala de misiune. Vezi detalii aici.