În cele ce urmează vom prezenta un mesaj primit pe adresa noastră de la fratele Daniel Lozneanu, cu dorinţa ca cei ce nu au semnat încă această petiţie să o facă. Vă mulţumim!

Iubiti frati,

Poate stiti ca acum 2ani s-au stans peste 650000 semnaturi pentru a se schimba Constitutia Romaniei la articolul „familia este formata doar intre un barbat si o femeie”, ca sa se impiedice legalizarea casatoriilor homosexuale. Vreti sa stiti mai multe intrati pe internet pe adresa: www.protejarea-familiei.com.
Va informez ca incepand cu 28 mai 2008 se strang semnaturi online de la cei ce au adresa de e-mail, catre Consiliul Europei impotriva legalizarii casatoriilor homosexuale si a nu li se dea dreptul sa adopte copii. Daca intrati pe site :www.petitieonline.ro/petitie-p20670044.html , ve-ti constata ca in doua luni s-au strans incredibil de putine semnaturi online.
Va rugam sa semnati petitia si sa faceti publicitate, sa indemnati pe toti credinciosii si prietenii sa semneze deasemenea, deoarece s-ar putea ca legea sa se voteze in luna septembrie 2008 la Consiliul Europei. Este obligatoriu sa-si treaca numele si prenumele.
In unele localitati din tara, unii frati voluntari au inceput strangerea de semnaturi pe tabele nominale cu cei care nu au adrese de e-mail . Daca vreti sa strangeti si dumnevoastra va rog sa ma contactati ca sa va informez ce sa faceti cu tabelele.
Va trimit atasat 3 docomente:
1. Tabel nominal pentru persoanele care nu au E-mail.
Nu este nevoie de nr. , serie buletin , CNP , si nici de avizul Primariilor.
2. Textul petitiei pentru ca oamenii sa fie informati.
3. Adresa de pe internet pentru cei ce au adresa de e-mail si vor sa semneze online.
Puteti sa faceti fluturasi care sa le dati oamenilor.
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu dragostea si ocrotirea Sa !

Daniel Lozneanu. Botosani Tel. 0724364353

Iată fişierele ataşate. Click pe fişier pentru download.

textul-petitiei

tabel-petitie

adresa-petitie