Chiar în momentul răstignirii, unul dintre tâlhari l-a înfruntat pe celălalt zicându-i: „Nu te temi tu de Dumnezeu, tu, care eşti sub aceeaşi osândă?” Nu am fost în aceeaşi ipostază, pe cruce, în chinuri, dar L-am slujit pe Domnul în această Sărbătoare prin evanghelizare. 18 tineri din adunarea noastră au slujit în evanghelizarea organizată în Cudalbi. Pe lângă pregătirea cântărilor, a mesajului, pregătirea a mai constat în post şi în rugăciune. Misiunea a însemnat şi sacrificiu financiar din partea celor ce au participat.

Duminică, în jurul orei 14:30 am ajuns în Cudalbi. Ne-am împărţit în 6 echipe şi am împărţit fluturaşi din nou în tot satul. Mulţi oameni ştiau deja despre aceasta de la anunţul pus la televiziunea locală.

Au venit probabil peste 200 de persoane. Sărbătoarea aceasta a fost organizată în colaborare cu conducerea Casei de cultură a comunei, şi un sprijin deosebit am avut de la directoarea Casei de cultură şi de soţul dumneaei, precum şi de la biblioteca şi de la domnul primar. La terminare fratele Neculai din Cudalbi a mai rămas să vorbească cu câţiva bărbaţi care au ascultat Cuvântul. Cuvântul a fost vestit de fratele Dorin Avasilcăi. Fie ca Domnul să continue să lucreze în viaţa oamenilor din Cudalbi, fie ca Cuvântul să aducă roadă.

Rugaţi-vă pentru familia de credincioşi din această comună!

Rugaţi-vă pentru misiunea din vară din această localitate!

Rugaţi-vă pentru cei ce merg regulat în acest sat!

Rugaţi-vă pentru un loc potrivit pentru întâlnirile de duminica!

Narcis Lungu