După câte ştiţi, Fani Ursăchescu, Edi Avasilcăi şi Ionuţ Tanvuia, au fost plecaţi pentru o misiune pe tremen scurt în Bosnia. Iată un raport al lucrării lor.

„Vă salutăm şi la mulţi ani!

Domnul ne-a oferit din nou un timp binecuvântat în Bosnia. Am călătorit fără probleme în trafic. În Arad am fost foarte bine primiţi de un frate care ştia despre noi doar faptul că suntem în drum spre Bosnia şi totuşi ne-a lăsat cheile de la casa lui.
In Bosnia am putut vizita câteva familii. Steve şi Kim (familia de misionari de acolo) au fost foarte bucuroşi şi încurajaţi să ne vadă din nou acolo. Am petrecut câtva timp şi cu familia de creştini de acolo şi am cântat câteva colinde în limba română la ei acasă. Soţul care este necreştin s-a bucurat foarte mult. Am putut petrece mai mult timp cu unul dintre translatori, care a fost uimit de faptul că am stat acolo doar pentru câteva zile, dar am luat legătura cu el.
În această călătorie Domnul a întărit mai mult chemarea noastra de a-L sluji ca misionari (continuaţi să vă rugaţi pentru noi în această direcţie). Mulţumim mult celor care s-au rugat pentru noi (am simţit că suntem sprijiniţi).
Un an binecuvantat vă dorim, însoţit de multe provocări noi din partea Domnului!
Fani, Edi şi Ionuţ
Am ataşat şi câteva poze. În prima puteţi vedea familia de crestini pe care i-am vizitat. În a doua o moschee în construcţie, ceea ce dovedeşte că musulmanii de acolo au planuri de viitor…”
Familie crestina
Moschee