Încă din luna noiembrie, Biserica Creştină după Evanghelie „Agape” a început să se roage şi să pregătească o seară de colinde în comuna Cudalbi. În Cudalbi se doreşte plantarea unei biserici şi există deja un grup de casă.

Seara de colinde nu s-a organizat fără dificultăţi, deoarece în alte ocazii Casa de cultură din Cudalbi a fost inaccesibilă pocăiţilor. De data aceasta, Dumnezeu a fost la lucru, şi prin harul Său în data de sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 15:00 până la ora 17:00 am avut o seară de colinde. Din Galaţi au venit 17 tineri cu un microbus, şi o maşină mică în care au fost puse cele 150 de cadouri pentru copii. Seara nu a fost organizată special pentru copii, ci au fost invitaţi prin televiziune, invitaţii de mână şi invitaţii verbale oamenii din Cudalbi. Programul de colinde a fost susţinut de un grup de copii din Cudalbi, grup care participă regulat la întâlnirile duminicale organizate pe lângă grupul de casă, o medie de 30 de copii, şi de tinerii care au venit din Galaţi. Au onorat invitaţia noastră aproximativ 150 de persoane. 120 de copii au primit cadouri. Numărul persoanelor adulte a fost de aproximativ 20-25, printre care am fost uimiţi să-i avem pe primarul comunei, viceprimarul, directoarea căminului cultural. Programul serii nu a cuprins doar colinde, ci în final, am avut un mesaj evanghelistic cu privire la persoanele care au înconjurat ieslea Domnului. Am avut surprinderea să observ mai multă atenţie în aceste momente de vestire a Cuvântului decât în timpul colindelor. În finalul serii, domnul primar ne-a adresat un cuvânt de mulţumire şi apreciere. Suntem siguri că Dumnezeu a vorbit şi în seara aceasta, sămânţa a fost aruncată. Ne rugăm să dea rod.

Mulţumim pe această cale, celor care au ajutat această lucrare prin trimiterea acestor cadouri. De asemenea ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvinteze şi pe copii care au dat aceste cadouri. Ataşez acestui raport şi câteva fotografii făcute cu ocazia serii de colinde.

Copii Cudalbi

Copii din Cudalbi cântând colinde pe scenă.

Tinerii in Cudalbi

Tinerii cântând colinde.

Sala

Cum arăta sala.

Colinda prin sat

Colindând prin sat.