Biserica Crestina dupa Evanghelie „Agape” Galati 

Duminica, 18 martie, un grup de tineri din biserica noastră au mers în misiune în judeţul Vaslui. Narcis Lungu, Sebi Cernat, Adi Cireş, Ionuţ Cornea, Silviu Desagă, Octavian Tanvuia, Beni Lungu şi Manu Anton, au participat dimineaţa la serviciul divin în adunarea din satul Buda. Acolo există o clădire a bisericii, dar datorită numărului mic de fraţi şi datorită cheltuielilor mari pentru încălzire, fraţii se adună în casă.

După-amiaza fraţii din Galaţi au fost în satul Chiţcani, şi s-au bucurat cu fraţii de acolo. Fraţii de acolo salută biserica din Galaţi cu Romani 12:12 „Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.”

Seara, prin harul Domnului fraţii au participat la servicul divin din biserica creştină după Evanghelie Nr. 2 din Bârlad (adunarea de pe deal). De acolo fraţii au transmis salutări fraţilor din Galaţi.

În această misiune, am fost însoţiţi de domnul Ion Rotilă, şoferul microbuzului, un om deosebit. El este un prieten al bisericii noastre, un om care este deschis oricând să-şi pună maşina la dispoziţie pentru lucrarea Domnului. Ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze mântuirea în viaţa dumnealui.

 Domnul Ion Rotila

Domnul Ion Rotilă

Adunarea din satul Buda

Adunarea din satul Buda

Adunarea din Chiţcani

Adunarea din Chiţcani

Adunarea din Bârlad

Adunarea Nr.2 din Bârlad

Publicitate