Biserica Crestina dupa Evanghelie „Agape” Galati 

Vă spunem tuturor pace!

Pacea care nu vine de la oameni, nici din partea lumii, ci, pacea lui Cristos să vă inunde fiinţele pentru toată viaţa. Dorim ca prin intermediul acestei pagini să putem informa atât pe membrii biserici, cât şi pe cei ce ne sunt fraţi, prieteni sau apropiaţi despre activităţile bisericii.

Şi, acum un mesaj pentru toţi cei ce accesaţi această pagină. Se spune deseori că doar Dumnezeu este neschimbător, iar omul este schimbător. Şi într-adevăr într-o anumită măsură omul este schimbător: acum 2.000 de ani scria pe tăbliţe de lut, acum scrie pe hârtie sau la computer, acum 2.500 de umbla cu carul tras de boi, acum zboară cu avioanele dintr-o parte în alta a lumii, şi asta în doar câteva ore, acum câteva sute de ani omul nu putea comunica decât prin scrisori şi răvaşe, astăzi la un simplu click comunici aproape cu oricine de pe această planetă, ba mai mult, cu puţină tehnologie în plus îi poţi vedea şi faţa.

Există un domeniu în care omul a rămas neschimbător: în starea lui de păcat. Indiferent că a avut computer sau nu, indiferent că a mers cu carul cu boi sau cu avionul, omul nu s-a schimbat în dorinţa după păcat, în destrăbălare, în vicii. Omul a fost, este şi va fi păcătos, şi doar o singură Persoană îl va transforma în sfânt: Domnul Isus Cristos.